Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: O Μεϊμαράκης δεν κάνει για πρόεδρος της ΝΔ και ο Κυριάκος έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων

Λεβέντης: O Μεϊμαράκης δεν κάνει για πρόεδρος της ΝΔ και ο Κυριάκος έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων
Το ασφαλιστικό πάσχει από τις υψηλές και πολλές συντάξεις
(upd3)Έχω συναντηθεί με υπαλλήλους της τρόικας, αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star και ερωτηθείς σχετικά, o κ. Λεβέντης επανέλαβε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εάν εκείνη κάνει αποδεκτούς τους εννιά όρους που θέτει το κόμμα.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Λεβέντης είχε αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, στον οποίο και ανέλυε τις εννιά προϋποθέσεις, βάσει των οποίων η Ένωση Κεντρώων θα μπορούσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Εστιάζοντας στην καυτή πατάτα του ασφαλιστικού, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε πως το ασφαλιστικό πάσχει από τις υψηλές και πολλές συντάξεις, ενώ εκφράζοντας ένα προσωπικό παράπονο, τόνισε πως «Δεν με πήρε τηλέφωνο κανένας πολιτικός αρχηγός για να μου δώσει συγχαρητήρια για την είσοδό μου στη βουλή».
"Πιστεύω πως ο Μεϊμαράκης δεν κάνει για πρόεδρος της ΝΔ και πως ο Κυριάκος έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων", τόνισε, μεταξύ άλλων, κληθείς να σχολιάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κούρσα διαδοχής.
Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης είναι καλά παιδιά αλλά έχουν ακροδεξιό παρελθόν, πρόσθεσε, αναφερόμενος στο ίδιο θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης