Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μύδροι Πάγκαλου στην κυβέρνηση Τσίπρα: Μια άθλια ομάδα μικροαστών καβάλησε την εξουσία

Μύδροι Πάγκαλου στην κυβέρνηση Τσίπρα: Μια άθλια ομάδα μικροαστών καβάλησε την εξουσία
«Γιατί το σύνολο αυτών των ανικάνων θα μεταβληθεί σε ομάδα κρούσης για να φέρουμε επιτέλους εργασίες και ανάπτυξη στον τόπο αυτόν;», διερωτάται ο πρώην υπουργός
Μύδρους στο νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με κείμενό του στο προσωπικό του portal, με τίτλο «Το γλωσσάριο της κωλοτούμπας – Διαρκής επανάσταση», κάνοντας λόγο για «σύνολο ανίκανων», αλλά και «άθλια ομάδα μικροαστών» που «καβάλησε την εξουσία» και θα κάνει το παν για να μην αφιππεύσει.
Μάλιστα, στο κείμενό του ο Θ. Πάγκαλος προχωρά σε συγκρίσεις με τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, προκειμένου να καταδείξει τις θεμελιώδεις διαφορές με την κυβέρνηση Τσίπρα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος σημειώνει αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα: «Τι ρόλο παίζει αυτός ο τύπος, που κάθε φορά που κερδίζει τις εκλογές αρχίζει να σχεδιάζει πότε θα ξανακάνει τις επόμενες για να αποκτήσει ακόμα πιο "κρυστάλλινη", ακόμα πιο ισχυρή, ακόμα πιο βαριά και γεμάτη ευθύνες εντολή διακυβέρνησης της χώρας και που ανάμεσα στη μια εκλογική αναμέτρηση και στην άλλη ξεκουράζεται;»
«Το λέω αυτό, γιατί μου έχει κάνει κατάπληξη το προσωπικό της νέας κυβέρνησης.
Μελέτησα με προσοχή τα πρόσωπα, που συγκροτούν τη νέα κυβέρνηση.
Είναι οι ίδιοι με εκείνους της προηγούμενης με δυο τρεις σπάνιες εξαιρέσεις.
Και αυτοί που κάποιον αντικατέστησαν ανήκουν στα ίδια ρεύματα», σημειώνει και διερωτάται «γιατί το σύνολο αυτών των ανικάνων θα μεταβληθεί σε ομάδα κρούσης για να φέρουμε επιτέλους εργασίες και ανάπτυξη στον τόπο αυτόν; Μήπως πρόκειται για διαρκή επανάσταση; Μήπως μας κυβερνούν Τροτσκιστές;»
Όπως επισημαίνει, είναι «μάλλον απίθανο το δόγμα Τσίπρα να είναι ανάλογο με εκείνο του Λέοντος Τρότσκι. Το πιθανότερο είναι ότι μια άθλια ομάδα μικροαστών καβάλησε την εξουσία και είναι έτοιμοι για όλα για να μην αφιππεύσουν».
Μάλιστα, αφήνει αιχμές για διορισμούς ημετέρων, υπογραμμίζοντας ότι «στο μεταξύ εταιρείες, ξαδέρφια, «θείοι», στελέχια και στελεχάκια όλων των επιπέδων και άλλοι παράγοντες της αρπαχτής έχουν πάρει θέσεις.
Αν αναρωτιέστε τι κάνουν τόσες ώρες χωρίς να παράγουν τίποτα, η απάντηση είναι απλή: αυτοί δεν είναι απλώς όργανα και σύμμαχοι της διαπλοκής, είναι η διαπλοκή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης