Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Εκτιμώ πως ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

Κακλαμάνης: Εκτιμώ πως ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ
«Θέλω να πιστεύω πως ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα είναι ένας καλός πρόεδρος που θα έχει τον ρόλο του να ενώνει και όχι να διχάζει», υποστήριξε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης
Την εκτίμηση ότι ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
Κάποιοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία πρέπει να μάθουν την ιστορία της παράταξης και να τη σεβαστούν, δήλωσε, στη συνέχεια, χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε και στο νέο Πρόεδρο της Βουλής, σχολιάζοντας πως «θα πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη του συνόλου των βουλευτών».
Στη συνέχεια, άφησε αιχμές για την πρώην ΠτΒ, κα Κωνσταντοπούλου, καθώς τόνισε ότι «θέλω να πιστεύω πως ο νέος ΠτΒ θα είναι ένας καλός πρόεδρος που θα έχει τον ρόλο του να ενώνει και όχι να χωρίζει».
Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε για τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πως «μείωσε χωρίς την έγκριση των δανειστών τον ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%, αλλά και τον φόρο για το πετρέλαιο θέρμανσης».
Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ, εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δημιουργήσει μια νέα τάξη στα ΜΜΕ και όχι να βάλει τάξη στα υπάρχοντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης