Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ: Υπερήφανοι οι ΑΝ.ΕΛΛ. που ο Π. Σγουρίδης μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο

Κουίκ: Υπερήφανοι οι ΑΝ.ΕΛΛ. που ο Π. Σγουρίδης μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο
Το πρόβλημα είναι πώς θα εφαρμόσουμε την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι που ο Παναγιώτης Σγουρίδης συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση Δημήτρη Καμμένου.
«Πήγα στην ορκωμοσία για να καμαρώσω τον original Θρακιώτη υπουργό σε αυτή την κυβέρνηση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ περήφανοι που έχουν τον Παναγιώτη Σγουρίδη στο υπουργικό συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι το πρόβλημα είναι το πώς θα εφαρμόσουμε την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση και μέχρι σήμερα οι κουβέντες και ερωτήσεις δεν έχουν να κάνουν με αυτό, αλλά με ένα ζήτημα που έχει κλείσει», τόνισε κ. Κουίκ.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Καμμένος θα συνεχίσει να είναι μέλος της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ πρόσθεσε ότι «ο Παναγιώτης προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και εγώ προέρχομαι από τη Καραμανλική, την ένδοξη εκείνη πλευρά της Ν.Δ. και όχι εκείνων που κρατάνε τσεκούρι στο χέρι τους και είναι μέσα στο κόμμα.
Συνεπώς, θα ήθελα να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι βαφτίζουν και δίνουν πρόσημα που δεν ταιριάζουν στους ΑΝ.ΕΛΛ. Είμαστε μια πατριωτική κίνηση και αυτό τα λέει όλα», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης