Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν γνώριζε τις αναρτήσεις του Δ. Καμμένου

Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν γνώριζε τις αναρτήσεις του Δ. Καμμένου
Η κα Χρυσοβελώνη απέφυγε να απαντήσει στο εάν τίθεται θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ
Τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι ο κ. Πάνος Καμμένος δεν γνώριζε τις αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου στο Twitter επανέλαβε η εκπρόσωπος Τύπου του κομμάτος, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, η κα Χρυσοβελώνη τόνισε πως «ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν γνώριζε τις αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου», ενώ γνωστοποίησε ότι διεξάγεται έρευνα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος υπό την εποπτεία του κ. Σφακιανάκη για το ζήτημα.
«Η δυσαρέσκεια από το ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκε για τις αναρτήσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται πως η κα Χρυσοβελώνη χαρακτήρισε δυσάρεστο το συμβάν, σημειώνοντας, πάντως, ότι η άμεση αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν δημιούργησε πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή και συνεργασία, καθώς το γεγονός αντιμετωπίστηκε άμεσα, όπως ανέφερε.
Τονίζεται, τέλος, ότι η κα Χρυσοβελώνη απέφυγε να απαντήσει στο εάν τίθεται θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως τα tweet τα έστελνε ο ίδιος ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης