Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξουλίδου: Δεν απαίτησα ποτέ υπουργείο – Δεν εκφράζουν το σύνολο των ΑΝ.ΕΛΛ. οι απόψεις Δ. Καμμένου

Ξουλίδου: Δεν απαίτησα ποτέ υπουργείο – Δεν εκφράζουν το σύνολο των ΑΝ.ΕΛΛ. οι απόψεις Δ. Καμμένου
Η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι δεν περίμενε υπουργείο, ούτε ζήτησε ποτέ να υπουργοποιηθεί
Σε διαψεύσεις σχετικά με δημοσιεύματα που τη φέρουν να ζήτησε την υπουργοποίησή της προχώρησε η πρώην βουλευτής και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, τονίζοντας ότι ποτέ δεν απαίτησε υπουργείο, ούτε περίμενε να υπουργοποιηθεί.
«Ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Υπήρξε μια δημόσια δήλωση του προέδρου και αυτό και μόνο. Είπε ότι θα αξιοποιηθώ. Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η κ. Ξουλίδου, η οποία υπογράμμισε ότι δεν περίμενε υπουργείο, σημείωσε ότι «φυσικά είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα επιλέξει τα δικά της στελέχη. Είμαστε συνεργαζόμενοι, κάποιοι από μας μπορεί να αξιοποιηθούν σε κάποια πόστα. Δεν απαίτησα υπουργείο».
«Δεν τόλμησα ποτέ να απαιτήσω τριάμισι χρόνια μέσα σε ένα κόμμα, καμία θέση, ούτε για μένα ούτε για κανένα δικό του άνθρωπο», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «ήμουν πάντα ένας πιστός εργάτης, πιστή στο καθήκον που με έταξε ο λαός».
«Ήμουν βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, εξέφραζα πιστεύω την πλειονότητα των συμπολιτών μου για τα τοπικά προβλήματα αλλά και ως υπεύθυνη κάποιου συγκεκριμένου τομέα νομίζω ότι έκανα κάποια καλή δουλειά», σημείωσε.
Κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε μαζί της, ζητώντας της να χαμηλώσει τους τόνους, ανέφερε ότι «αν γράφεται κάτι τέτοιο, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει, σημαίνει ότι από κάποιον δίνεται και όχι από μένα».
Όσον αφορά τον Δημήτρη Καμμένο αρνήθηκε να σχολιάσει, επισημαίνοντας μόνον ότι πρόκειται για ένα θέμα που μόνον κακό κάνει στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και διαχώρισε τις θέσεις του κόμματος από αυτές του Δημήτρη Καμμένου, σημειώνοντας ότι «με προσβάλλει να μας παίρνει η μπάλα όλους κι επειδή κάποιος εκφράζει κάποιες προσωπικές του απόψεις να θεωρείται ότι όλος ο χώρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ασπάζεται αυτές τις θέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης