Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμηρή απάντηση Βαρουφάκη σε Moscovici: Αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα, είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν

Αιχμηρή απάντηση Βαρουφάκη σε Moscovici: Αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα, είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν
Ο Επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ είχε κατηγορήσει τον τέως ΥΠΟΙΚ ότι το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει με τον χρόνο και όχι να κάνει προτάσεις
Μια ιδιαίτερα αιχμηρή απάντηση στον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών, Pierre Moscovici, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει με τον χρόνο και όχι να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις» έδωσε ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης.
«Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις τη ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν» ανέφερε σε μήνυμα του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας έτσι στον Ευρωπαίο αξιωματούχο και στα όσα ισχυρίστηκε για τον ίδιο και για τη στάση του κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Υπουργείο Οικονομικών.
Σε δηλώσεις του ο Moscovici είχε αναφέρει ότι «ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν για να διαπραγματευτείς μαζί του».
«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί, αλλά πάντα ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές.
Το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει με τον χρόνο και όχι να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις» είπε ο Moscovici, ο οποίος εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
«Είμαι χαρούμενος που ο Ευκλείδης θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, γιατί είναι κάποιος με τον οποίο ήδη γνωριζόμαστε» τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης