Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η προβληματική περίπτωση που λέγεται Ραχήλ, ο οίκος ανοχής και η κατάντια της δημοκρατίας μας

Η προβληματική περίπτωση που λέγεται Ραχήλ, ο οίκος ανοχής και η κατάντια της δημοκρατίας μας
Άνθρωποι με εμφανή ψυχωτικά προβλήματα, συμπλέγματα και εμμονές που ασφαλώς κάθε άλλο παρά ικανούς προς… εργασία (διακυβέρνησης της χώρας) τους καθιστά
Τα τελευταία συμπτώματα, με τις περιπτώσεις Δ. Καμένου, Γ. Βαρουφάκη αλλά κυρίως της Ραχήλ Μακρή, μαρτυρούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την κατάντια του πολιτικού συστήματος.
Άνθρωποι με εμφανή ψυχωτικά προβλήματα, με τεράστια συμπλέγματα, τρομερές εμμονές που ασφαλώς κάθε άλλο παρά ικανούς προς… εργασία (διακυβέρνησης της χώρας) τους καθιστά.
Ειδικά οι περιπτώσεις Βαρουφάκη και Ραχήλ Μακρή, είναι απόλυτα φαιδρές περιπτώσεις, κυρίως λόγω της υπερέκθεσής τους στα μέσα ενημέρωσης.
Μη μπορώντας να αντέξουν την πικρία τους από το γεγονός ότι βγήκαν εκτός… νυνφώνος, εκτός κεντρικής σκηνής, σαν… κακιασμένες γεροντοκόρες, βγαίνουν και κατηγορούν τους πρώην συντρόφους τους, κάποιες φορές με σκαιότατο, απίστευτο τρόπο!
Με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις σε… πρόθυμα (;) μέσα ενημέρωσης, κατηγορούν κόμματα, άτομα, σύστημα, ιδεολογίες, κατηγορούν τους πάντες!
Ο Βαρουφάκης χαρακτήρισε… ξόανο τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, έναν θεσμικό κορυφαίου ειδικού βάρους ηγέτη της Ε.Ε., ενώ για τον Αλ. Τσίπρα είναι ότι θα γίνει ένας Ράμσεϊ Μακντόναλντ, (ο αντιλαϊκός Βρετανός πρωθυπουργός στη Μεγάλη Ύφεση)!
Και εντάξει για το Γ. Βαρουφάκη, η περίπτωσή του είναι μια ειδική κατηγορία, είναι μια ιδιάζουσα προσωπικότητα μια ξεχωριστή ιστορία!
Η περίπτωση της Ραχήλ Μακρή; Πως μπορεί να δικαιολογηθεί η είσοδος αυτής της προβληματικής περίπτωσης στη Βουλή; Με τι κριτήρια την (πρωτο)ψήφισαν στην Κοζάνη;
Επιτρέπεται να χαρακτηρίζει τη Βουλή, ναι αυτή τη Βουλή, με όλα τα προβλήματά της, αλλά είναι η Βουλή των Ελλήνων, είναι οι εκπρόσωποι του λαού… οίκο ανοχής;
Και αυτό το γράφουμε με απόλυτο σεβασμό για τους οίκους ανοχής, όμως μεταφέρουμε την… υβριστική και εξευτελιστική έννοια που θέλει να δώσει η κα Μακρή με αυτό τον χαρακτηρισμό.
Σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά fm, η κα Μακρή τόνισε ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι οίκος ανοχής «με τη διαφορά ότι οι εργαζόμενες στους οίκους αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτό το Κοινοβούλιο που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»! Παράλληλα, τόνισε ότι «είναι… άθλιοι κακοί κοιτούν μόνο τον εαυτό τους με ψέμα και υποκρισία αρπάζουν την ψήφο του κόσμου».
Μια… εμφανώς διαταραγμένη προσωπικότητα λοιπόν να βρίζει ως οίκο ανοχής τη Βουλή των Ελλήνων, που με όλα τα τρωτά της, είναι ότι καλύτερο έχει η χώρα στην προσπάθειά της για τη διαφύλαξη της δημοκρατίας, της διαμόρφωσης των νόμων κ.ο.κ.
Και το ερώτημα είναι; Μέχρι ποιου σημείου η… τηλεοπτική δημοκρατία και τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης θα δίνουν «βήμα» σε τέτοιες φαιδρές και «άρρωστες» περιπτώσεις;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης