Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Φοβάται την άνοδο της ακροδεξιάς και ασχολείται με το προσφυγικό η Ευρώπη

Χρυσή Αυγή: Φοβάται την άνοδο της ακροδεξιάς και ασχολείται με το προσφυγικό η Ευρώπη
Η ΕΕ δεν ενδιαφέρεται για τα ελληνικά νησιά αλλά τους παρακινεί ο φόβος της ενίσχυσης της ακροδεξιάς
Τραγέλαφο χαρακτηρίζει την απόφαση της Ε.Ε. για ανακούφιση των χωρών υποδοχής από τους λαθρομετανάστες η Χρυσή Αυγή, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Frans Timmermans, κάνει λόγο για κίνηση πολιτικαντισμού, η οποία ελήφθη επειδή φοβούνται την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων και της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «η πρόταση δεν αποτελεί πραγματικά "ανακούφιση", αλλά μια κίνηση πολιτικαντισμού για επίδειξη», προσθέτοντας ότι «αξία έχει και ο λόγος για τον οποίο αυτή ελήφθη».
Την απάντηση, σημειώνεται, την έδωσε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Frans Timmermans, ο οποίος είπε: «Αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, αν δεν είμαστε σε θέση να βρούμε βιώσιμες λύσεις, θα δείτε έξαρση της ακροδεξιάς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο».
«Ουδόλως ενδιαφέρονται για τους κατοίκους των ελληνικών νησιών και των ελληνικών πόλεων.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την κυριαρχία τους επί των ευρωπαϊκών λαών και – κυρίως – των κεντρικών τραπεζών των ευρωπαϊκών κρατών.
Η μοναδική απειλή για αυτή την κυριαρχία είναι η Χρυσή Αυγή και τα εθνικιστικά κινήματα, που γιγαντώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν έστω και επιφανειακές "λύσεις" για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
«Κοινώς: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε, μιας και για τον φόβο της λύνονται τα προβλήματα στο… πιτς - φιτίλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης