Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Σοβαρότητα, ενότητα και απήχηση πρέπει να εξασφαλίσει η ΝΔ - Η κυβέρνηση έχει δύσκολο έργο

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Σοβαρότητα, ενότητα και απήχηση πρέπει να εξασφαλίσει η ΝΔ - Η κυβέρνηση έχει δύσκολο έργο
«Ο αντισημιτισμός και η ομοφοβία δεν είναι ανεκτά», υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Τρεις στόχους για τη Νέα Δημοκρατία έθεσε ο βουλευτή του κόμματος, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
Ειδικότερα, υποστήριξε ότι «η ΝΔ πρέπει να εξασφαλίσει τρία πράγματα: τη σοβαρότητά της, την ενότητά της και την ευρύτητα της απήχησής της στο εκλογικό σώμα».
Ο κ. Κουμουτσάκος εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στο κόμμα, σχολιάζοντας συγκεκριμένα, «με προβληματίζει η επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή προέδρου, αλλά ακόμα πιο πολύ η βιαστική κριτική στον κ. Μεϊμαράκη».
Ερωτηθείς σχετικά αναφέρθηκε και στην παραίτηση του κ. Δημήτρη Καμμένου, σημειώνοντας ότι «το θέμα του κ. Δημητρη Καμμένου αποδεικνύει ποια είναι στην πραγματικότητα η "παρά φύσει" συνεργασία» και προειδοποιώντας πως «θα ακολουθήσουν και άλλα».
«Σε κάθε περίπτωση τέτοιες δηλώσεις στην Ελλάδα πρέπει είναι απαράδεκτες. Ο αντισημιτισμός και η ομοφοβία δεν είναι ανεκτά», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να κάνει πολλά σε λίγο χρόνο, ενώ επεσήμανε ότι το κριτήριο για την αντιπολίτευση πρέπει να είναι ένα: να είναι αποτελεσματική, καθώς όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.
«Πρέπει όλα τα κόμματα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει. Και όσο δεν είμαστε ειλικρινείς θα μας ξεπερνάει», κατέληξε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης