Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημ. Καμμένος: Δηλώνω την παραίτησή μου - Θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων - Η αλήθεια θα λάμψει

Δημ. Καμμένος: Δηλώνω την παραίτησή μου - Θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων - Η αλήθεια θα λάμψει
Θέτω ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας και την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης
Tην παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπέβαλε επισήμως ο Δημήτρης Καμμένος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα αντισημιτικά και ρατσιστικά του σχόλια στο διαδίκτυο.
Μετά την εντολή του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, ο Δημ. Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του, γνωστοποιώντας ωστόσο πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και διαβεβαιώνοντας πως η αλήθεια θα λάμψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - επιστολή παραίτησης του Δημ. Καμμένου έχει ως εξής:

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.
Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.
Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης