Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Πλήρως διασφαλισμένα τα ελληνικά σύνορα και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Πλήρως διασφαλισμένα τα ελληνικά σύνορα και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας
Η αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά πρέπει να κατοχυρώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων τόνισε ο κ. Δρίτσας
Την θέση ότι τα ελληνικά σύνορα και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας είναι πλήρως διασφαλισμένα διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου.
Ο κ. Δρίτσας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο Λιμενικό Σώμα για τη διαχείριση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών τονίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα το Σώμα έχει διασώσει τουλάχιστον 60.000 πρόσφυγες.
Όπως είπε, τα ελληνικά σύνορα είναι πλήρως διασφαλισμένα και πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα που να αφήνει ανοιχτό αυτό το θέμα.
]«Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας η εθνική κυριαρχία είναι απολύτως διασφαλισμένη» είπε ο κ.Δρίτσας, ο οποίος αναφερόμενος στην αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, τόνισε ότι «η υποχρέωση μας είναι να πετύχουμε μια σύμβαση παραχώρησης του ελληνικού δημοσίου που να κατοχυρώνει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων, των δήμων, των πολιτών».
«Έχουμε υποχρέωση να διαμορφώσουμε μια ισχυρή δημόσια αρχή λιμένων, με τομές και μεταρρυθμίσεις που θα κρατήσουν τις εγγυήσεις για την υπεράσπιση και την ανανέωση της σχέσης της πολιτείας με το δημόσιο συμφέρον» τόνισε ο κ.Δρίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης