Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι – Επικοινωνιακά κάπου κάναμε λάθος

Θεοχάρης (Ποτάμι): Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι – Επικοινωνιακά κάπου κάναμε λάθος
Η στάση του κόμματος στις ψηφοφορίες της Βουλής θα καθορίζεται ανάλογα με το νομοσχέδιο τόνισε ο κ.Θεοχάρης
Την θέση ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Χ. Θεοχάρης, ο οποίος πάντως παραδέχθηκε ότι το Ποτάμι κάπου έκανε λάθος επικοινωνιακά και ότι απαιτούνται αλλαγές στον οργανωτικό τομέα.
«Το Ποτάμι έχει μια συνεπή στάση όλο αυτό το διάστημα.
Επέλεξε την εθνική λύση για να μπορέσει να στηριχθεί η χώρα όσο η χώρα ήταν ακόμα στο χείλος του γκρεμού και υπήρχε η τεράστια αμφιβολία για το αν τελικά ο πρωθυπουργός θα επιλέξει τη λύση της δραχμής ή θα προχωρήσει στην λύση ευρωπαϊκή την οποία και εμείς πρεσβεύαμε» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm o κ.Θεοχάρης.
«Νομίζουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον πιο ουσιαστικά κριτικά τα όποια νομοσχέδια θα έρθουν με πραγματικές εναλλακτικές ώστε να έχουμε μια πρόταση προς τους πολίτες η οποία θα λαμβάνει υπόψη και τις ιδιαιτερότητες οι οποίες πρέπει να ληφθούν κατά την άποψή μας στην άσκηση της πολιτικής.
Εφόσον έρθουν οι εφαρμοστικοί νόμοι χωρίς ουσιώδεις αλλαγές χωρίς να κοιταχτούν εναλλακτικές που θα μπορούσαν να είναι πιο δίκαιες είναι πολύ πιθανόν να μην ψηφιστούν από εμάς.
Η στάση μας θα καθορίζεται πάντοτε νομοσχέδιο – νομοσχέδιο και άρθρο –άρθρο και βέβαια δεν μπορούμε να εμπλακούμε σε έναν εκβιασμό να έρθει ένα άρθρο με όλες τις αλλαγές ακόμα και αν συμφωνούμε με τις μισές διατάξεις ενός άρθρου, αν δεν συμφωνούμε με τις υπόλοιπες δεν μπορούμε  τις ψηφίσουμε» τόνισε ο κ.Θεοχάρης.
Όπως είπε, ρόλο στο αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα του Ποταμιού είχε και η στάση συναίνεσης που τήρησε το κόμμα του.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι μετανιώνω για τέτοιου είδους στάση.
Νομίζω ότι αυτή έπρεπε να είναι η στάση του κόμματος και αυτή είναι η στάση που ακολουθήσαμε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε ενδεχομένως να την έχουμε επικοινωνήσει καλύτερα.
Και επικοινωνιακά κάπου κάναμε λάθος» υπογράμμισε ο κ.Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης