Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Παρά φύση σύζευξη η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Οικουμενική κυβέρνηση δείχνει το εκλογικό αποτέλεσμα

Λεβέντης: Παρά φύση σύζευξη η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Οικουμενική κυβέρνηση δείχνει το εκλογικό αποτέλεσμα
Αν ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει μόνο με τους ΑΝΕΛ, κακό του κεφαλιού του
Δικαίωση της ελληνικής νεολαίας χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα που αφορά το κόμμα του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε δηλώσεις του από το Ζάππειο.
Όπως τόνισε, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση της ελληνικής νεολαίας και δη «των νέων που φεύγουν άνεργοι σε άλλες χώρες και όσων μένουν εδώ και δουλεύουν σε εργασίες εξευτελιστικής αμοιβής».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως το τελευταίο 10ήμερο έγινε προσπάθεια εξόντωσης του κόμματός του, σημειώνοντας ότι το παρουσίαζαν ότι είναι εκτός Βουλής.
Παρουσίαζαν επίσης ισοπαλία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να εξοντώσουν τα μικρότερα κόμματα, διεμήνυσε ο κ. Λεβέντης, καταγγέλλοντας πως οι δημοσκοπήσεις είναι πλαστές.
Αναφερόμενος γενικότερα στο εκλογικό αποτέλεσμα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αν ο Τσίπρας ανέγνωσε το αποτέλεσμα ότι μπορεί να συνεχίσει μόνο με τους ΑΝΕΛ, κακό του κεφαλιού του».
Όπως τόνισε, πρόκειται για παρά φύση σύζευξη και έτσι σύντομα θα υπάρξουν τριβές γιατί οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ μεγάλες.
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, η ορθή ανάγνωση της λαϊκής εντολής είναι ότι χρειάζεται μια οικουμενική κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης