Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για τον σχηματισμό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Προχωράμε στο ίδιο μοντέλο

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για τον σχηματισμό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Προχωράμε στο ίδιο μοντέλο
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο και συζήτησαν τον σχηματισμό κυβέρνησης, στα πρότυπα της συγκυβέρνησης του περασμένου Ιανουαρίου
(upd)Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα έχει τις αμέσως επόμενες ώρες η Ελλάδα, καθώς η ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου επισπεύδει τις πολιτικές εξελίξεις και τον σχηματισμό κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, με τον οποίο και συζήτησαν τον σχηματισμό κυβέρνησης, στα πρότυπα της συγκυβέρνησης του περασμένου Ιανουαρίου.
"Προχωράμε στο ίδιο μοντέλο", φέρεται να συμφώνησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα έχουν και κατ' ιδίαν συνάντηση εντός της ερχόμενης ώρας, προκειμένου να κλειδώσει η ανανέωση της κυβερνητικής τους συνεργασίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας είχε επίσης επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με τους ηγέτες της Γαλλίας, Fr. Hollande, της Αυστρίας, W. Faymann, της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη, με τους τελευταίους να συγχαίρουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την καθαρή νίκη.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης