Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη – Οι εποχές είναι δύσκολες, έρχονται κρίσιμες ημέρες

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη – Οι εποχές είναι δύσκολες, έρχονται κρίσιμες ημέρες
«Να αξιοποιήσει ο λαός τη μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί μαζί του στην πρώτη γραμμή», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας 
«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη», ήταν το μήνυμα του κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
«Να αξιοποιήσει ο λαός τη μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί μαζί του στην πρώτη γραμμή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, ενώ προειδοποίησε ότι έρχονται δύσκολες ημέρες και κάλεσε τον λαό να προσφύγει στις κάλπες για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά,
Στη συνέχεια, ο γ.γ. του ΚΚΕ, αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, κα Βασιλική Θάνου, στο πλαίσιο της οποίας την ενημέρωσε ότι τα διόδια παραμένουν κλειστά, παρά την απόφαση για δωρεάν διάβαση των πολιτών την ημέρα των εκλογών.
«Η κα Θάνου με ευχαρίστησε για την ενημέρωση, ενώ είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος των ανοιχτών διοδίων σήμερα», σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας.
«Δεν μπορεί ο λαός μας, ακόμα και σήμερα, που πρέπει να ψηφίσει, να πληρώνει χαράτσια στους δρόμους, που άλλωστε έπρεπε να είναι κρατική περιουσία», κατέληξε με νόημα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης