Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Θα εξασφαλιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ – Υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης

Καμμένος: Θα εξασφαλιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ – Υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης
Απέκλεισε συνεργασία ΑΝΕΛ με ΠΑΣΟΚ
Την πεποίθησή του ότι θα εξασφαλιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Π.Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News".
Μάλιστα, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ο κ. Καμμένος απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι παρότι το ζήτησε, ο κ. Στ. Θεοδωράκης δεν διευκρίνισε τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα.
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι θα υπάρξουν "βουλευτές που πιστεύουν στον μεσαίο χώρο, κυρίως πρώην καραμανλικοί βουλευτές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ακροδεξιά στοιχεία που έφερε ο κ. Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι μπορούν, εφόσον χρειαστεί, να στηρίξουν την κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή".
Από την κάλπη της Κυριακής, ο κ. Καμμένος είπε ότι αναμένει από τον λαό "να κλείσει με δύναμη την πόρτα της μεταπολίτευσης, να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλο εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της Siemens, στα ταξίδια του Χριστοφοράκου, στις λίστες Λαγκάρντ, στις δικογραφίες των εξοπλιστικών, να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο και να δώσει μια ισχυρή εντολή στη νέα γενιά, στη γενιά της εθνικής συμφιλίωσης, στη γενιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα και τη δική μου".
Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι "υπάρχουν περιθώρια και κυρίως υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης με χαμηλή φορολόγηση, με ζώνες χαμηλής φορολόγησης στα νησιά και στην παραμεθόριο, όπως επίσης και βιομηχανικές ζώνες με κίνητρα για να επαναπατριστούν τα 160 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο εξωτερικό και τα 45 δισεκατομμύρια που βρίσκονται στα σεντούκια".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης