Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις εκλογές – Το επίδικο των εκλογών είναι εάν θα αλλάξουμε τη χώρα ή όχι

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις εκλογές – Το επίδικο των εκλογών είναι εάν θα αλλάξουμε τη χώρα ή όχι
«Αν, όμως, επικρατήσει η ΝΔ, πίσω από την κουρτίνα θα ξεπηδήσουν τα γνωστά πρόσωπα της Δεξιάς», ανέφερε ο κ. Γιάννης Δραγασάκης 
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών της Κυριακής (20/9) διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας «στο Κόκκινο».
Ειδικότερα, σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει την Κυριακή, αν, όμως, επικρατήσει η ΝΔ, πίσω από την κουρτίνα θα ξεπηδήσουν τα γνωστά πρόσωπα της Δεξιάς».
Ο ίδιος επεσήμανε ότι με τη συσσωρευμένη εμπειρία του πυκνού 7μήνου της διακυβέρνησής του, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε καλύτερη θέση να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές στον τόπο.
«Το ζήτημα είναι εάν στις 20 Σεπτέμβρη θα βαθύνει η τομή ή αν θα κλείσει το παράθυρο ελπίδας που άνοιξε στις 25 Γενάρη», υποστήριξε ο κ. Δραγασάκης, προσθέτοντας πως για τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ το Μνημόνιο είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα, ενώ η προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι «διαμετρικά αντίθετη».
Το επίδικο των εκλογών είναι εάν θα αλλάξουμε τη χώρα, την οικονομία, το κράτος, την κοινωνία ή όχι, πρόσθεσε, παράλληλα, καθιστώντας σαφές πως «έχει έρθει η ώρα να δρομολογηθεί η έξοδος από την περίοδο της κρίσης».
«Με σχεδιασμό, το 2016 μπορεί να είναι έτος μετάβασης στην ανάπτυξη, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην τόνωση εισοδημάτων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς, σχετικά, απάντησε ότι από τα κύρια μελήματα του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα ήταν να προστατευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ιδίως των μικροκαταθετών.
Τέλος, ο κ. Δραγασάκης, ως προς τους «πρώην συντρόφους», διερωτήθηκε « υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τη στρατηγική ανατροπής της κυβέρνησης που επιχείρησαν κέντρα στο εξωτερικό και το εσωτερικό;», καθώς και «δέχονται ότι υπήρξε "πόλεμος" το 7μηνο αυτό ή όχι;».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης