Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Δεν γίνεται να σκίσουμε το μνημόνιο – Στόχος το 10%

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Δεν γίνεται να σκίσουμε το μνημόνιο – Στόχος το 10%
"Αν το Ποτάμι δεν έχει ένα μεγάλο ποσοστό, τα πράγματα που θα εξασφαλίσουμε για τη χώρα θα είναι πολύ λιγότερα"
Αν είμαστε ο μεγάλος τρίτος πόλος θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε το πολιτικό σύστημα προς μια ωφέλιμη κατεύθυνση για τον λαό, τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Θέτοντας ως στόχο το 10% , ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες να μην γυρίσουν στο παρελθόν και να στραφούν στο νέο παίκτη που θα ταράξει την πρωτοκαθεδρία των κομμάτων εξουσίας.
Αν το Ποτάμι δεν έχει ένα μεγάλο ποσοστό, τα πράγματα που θα εξασφαλίσουμε για τη χώρα θα είναι πολύ λιγότερα, υποστήριξε και διαβεβαίωσε ότι ένα δυνατό Ποτάμι θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά.
Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι δεν γίνεται να σκίσουμε το μνημόνιο και εξήγησε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ένα εθνικό σχέδιο.
Σχετικά με την επόμενη κυβέρνηση, ο πρόεδρος του Ποταμιού υποστήριξε ότι ο κορμός της νέας κυβέρνησης πρέπει να αποτελείται από νέα πρόσωπα.
Βεβαίως, διευκρίνισε, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι παλιοί, όπως για παράδειγμα ο κ. Πανούσης.
Την Κυριακή το βράδυ πρέπει να βρεθούμε τα κόμματα που ψηφίσαμε τη συμφωνία Τσίπρα - πιστωτών και να συμφωνήσουμε ότι θα υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση τριών ετών, κατέστησε σαφές εν συνεχεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης