Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποχαιρετά το Σάββατο 19/9 τους συνεργάτες της η Β. Θάνου – Θα τους υποδεχτεί στο Μαξίμου

Αποχαιρετά το Σάββατο 19/9 τους συνεργάτες της η Β. Θάνου – Θα τους υποδεχτεί στο Μαξίμου
Αύριο Παρασκευή 18/9 η υπηρεσιακή πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Φ. Τσαλίδη
Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των εκλογών πλησιάζει προς το τέλος της και μαζί και η θητεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης.
Ουσιαστικά, η τελευταία συνάντηση που θα έχει η Βασιλική Θάνου στο πλαίσιο των καθηκόντων της θα είναι η αυριανή (18/9 – 11:00) με τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Φίλιππο Τσαλίδη.
Το Σάββατο 19/9 η υπηρεσιακή πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπους Διεθνών Οργανισμών και Φορέων της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.
Ουσιαστικά θα πρόκειται για μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αφού την επομένη η Θάνου και τα υπόλοιπα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα περιμένουν πια να μάθουν τους διαδόχους τους που θα προκύψουν από τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης