Τελευταία Νέα
Πολιτική

Le Pen προς Παπαδημούλη: Δεν ανέχομαι να με αποκαλούν φασίστρια κάποιοι που ευθύνονται για 100 εκατ. θανάτους

Le Pen προς Παπαδημούλη: Δεν ανέχομαι να με αποκαλούν φασίστρια κάποιοι που ευθύνονται για 100 εκατ. θανάτους
Σφοδρή επίθεση της Le Pen στον Παπαδημούλη
Επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή τη συζήτηση για το προσφυγικό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο, εξαπέλυσε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Marin Le Pen.
«Δεν επιτρέπω να με αποκαλούν φασίστρια κάποιοι που ευθύνονται για 100 εκατ. θανάτους», ανέφερε απευθυνόμενη στον κ. Παπαδημούλη.
Ο κ. Παπαδημούλης κατά την ομιλία του, δήλωσε κατηγορηματικά πως θα πρέπει να υπάρξει μια «ευρωπαϊκή, ανθρωπιστική λύση τώρα, στην ανθρωπιστική κρίση των προσφύγων» τονίζοντας παράλληλα πως η «Ελλάδα δεν αντέχει μόνη της όλη αυτή την πίεση».
Συμπλήρωσε δε πως είναι «απαράδεκτο και απάνθρωπο η Ευρώπη να απουσιάζει, να αναβάλλει, να ακυρώνει τη συνθήκη Σέγκεν ή να υψώνει τείχη, επειδή λίγες κυβερνήσεις της δεξιάς και της άκρας δεξιάς μπλοκάρουν την αναγκαία απόφαση».
Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας επέμεινε να να λάβει τον λόγο εκτός διαδικασίας και δήλωσε απευθυνόμενη στον κ. Παπαδημούλη ότι δεν επιτρέπει να την χαρακτηρίζουν έτσι κάποιοι που ευθύνονται για 100 εκατομμύρια θανάτους. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης