Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης (ΠΑΣΟΚ): Καθόλου δύσκολος ο Μεγάλος Συνασπισμός – Αναγκαίο το ΠΑΣΟΚ να είναι τρίτη δύναμη

Χρυσοχοΐδης (ΠΑΣΟΚ): Καθόλου δύσκολος ο Μεγάλος Συνασπισμός – Αναγκαίο το ΠΑΣΟΚ να είναι τρίτη δύναμη
Την Δευτέρα πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα και να πούμε τώρα πάμε όλοι μαζί υποστήριξε ο κ. Χρυσοχοΐδης
Την θέση ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να υπάρξει ο Μεγάλος Συνασπισμός, δηλαδή μια κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πάντως επεσήμανε πως είναι αναγκαίο το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει την τρίτη θέση.
«Την Δευτέρα πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα και να πούμε όχι πάλι αριστερά όχι πάλι δεξιά, αλλά τώρα όλοι μαζί» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm ο κ. Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι «ο δικομματισμός και η πόλωση δεν έχει κανένα νόημα αν δεν υπάρξει μεγάλη κυβέρνηση συμπεριλαμβανομένων των δυο κομμάτων υπό την προϋπόθεση της προγραμματικής συμφωνία που θα στηριχθεί στις μεγάλες προτεραιότητες για την εφαρμογή του 3ου προγράμματος».
«Ας το πάρουμε απόφαση η 7ετία και  η στάση των κομμάτων σε αυτό το διάστημα έκανε μεγάλο κακό στην πατρίδα και τον κόσμο.
Οι ίδιοι οι πολίτες που  παρασύρθηκαν έφεραν το αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που δεν βγήκε από την κρίση» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης