Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Αισθητά μεγαλύτερη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ από αυτή που δίνουν οι δημοσκοπήσεις

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Αισθητά μεγαλύτερη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ από αυτή που δίνουν οι δημοσκοπήσεις
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τη συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους τόνισε ο κ.Σταθάκης
Την άποψη πως η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ θα είναι αισθητά μεγαλύτερη από αυτή που δίνουν οι δημοσκοπήσεις εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm ο κ.Σταθάκης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τη συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, πρέπει να προχωρήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει λόγος υπαναχώρησης από τα συμφωνηθέντα» τόνισε ο κ.Σταθάκης.
Ερωτηθείς για τη φορολόγηση των αγροτών είπε πως «δικαίως το θέμα έχει βρεθεί στο επίκεντρο γιατί είναι το πιο σκληρό μέτρο που περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή το μνημόνιο» και σημείωσε πως έχει προεγγραφεί στη συμφωνία και μέχρι το Μάρτιο θα υπάρχει ένα πρόγραμμα στήριξης της αγροτικής παραγωγής.
«Από κει και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε μια πιο συμβιβαστική στρατηγική» υποστήριξε ο κ.Σταθάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων, τόνισε ότι «δεν μειώθηκαν και ότι ήταν επιτυχία της διαπραγμάτευσης το να μην υπάρξουν άμεσα μειώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης