Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη: Αμφισβητούμε τους τελικούς αριθμούς των ωφελουμένων του ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Αμφισβητούμε τους τελικούς αριθμούς των ωφελουμένων του ΣΥΡΙΖΑ
Βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση που δεν αναγνωρίζουν ότι τα ποσά για τους αγρότες από την ΚΑΠ για την περίοδο 2014-2020 εξασφαλίστηκαν από τη ΝΔ
Τα στοιχεία που παρέθεσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό των ωφελουμένων από την πολιτική του για την ανθρωπιστική κρίση αμφισβήτησε εκ νέου η Σοφία Βούλτεψη.
Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ψέματα και εξήγησε γιατί.
«Αναγνωρίζουν ότι οι δωρεάν επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος είναι 89.288, αλλά υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δωρεάν παροχή ρεύματος.
Κρύβουν δηλαδή ότι πρόκειται για 1.200 δωρεάν KW το τετράμηνο, δηλαδή περί τα 200 ευρώ συνολικά ανά σύνδεση, ενώ κάθε επιπλέον ποσό καταβάλλεται κανονικά.
Αναγνωρίζουν επίσης πως ψευδώς ανέφεραν ότι οι ωφελούμενοι από την επιδότηση ενοικίου ωφελούνται μόνο 9.500 πολίτες και όχι 30.575, όπως αναφέρουν στα σποτάκια τους.
Βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση που φθάνουν στο σημείο να αμφισβητούν ότι τα ποσά για τους αγρότες από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για την περίοδο 2014-2020 εξασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Λες και ποσά που αφορούν την περίοδο 2014-2020 μπορούσαν να εξασφαλιστούν το… 2015!
Και για να τελειώνουμε: Και βέβαια αμφισβητούμε τους τελικούς αριθμούς ωφελουμένων, διότι αμφισβητούμε κάθε ικανότητά τους να υπολογίζουν οτιδήποτε:
Δεν υπολόγισαν τις συνέπειες των capital controls, δεν υπολόγισαν τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, δεν υπολόγισαν τη δύναμη των αγορών που δεν χόρεψαν στα νταούλια τους, δεν υπολόγισαν τον αριθμό των βουλευτών τους που τους έριξαν»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης