Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη στις εκλογές

Κακλαμάνης: Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη στις εκλογές
Προφορική είναι η δέσμευση για το χρέος που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη
«Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου», τόνισε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
Ειδικότερα, ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε πως «πριν από δύο μήνες ο κ. Φίλης, γεμάτος αλαζονεία, έκανε λόγο για διάλυση της Νέας Δημοκρατίας, όμως εμείς διεκδικούμε επί ίσοις όροις τη νίκη».
Στη συνέχεια υποστήριξε πως «η ΝΔ είναι υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών», καθώς και ότι είναι «η μόνη πολιτική δύναμη», που μπορεί να υλοποιήσει και να εφαρμόσει αυτές τις αλλαγές.
Με αφορμή την ατάκα του κ. Αλέξη Τσίπρα, «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι δεν αποτελεί κάτι καινούριο, καθώς είχε ειπωθεί πρώτη φορά από τον Ζαχαριάδη.
«Αυτό είναι το καινούριο που ευαγγελίζεται ο κ. Τσίπρας;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.
«Η δέσμευση για το χρέος είναι προφορική», διεμήνυσε, έπειτα, σχετικά με ένα από τα βασικά επιχειρήματα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ προσέθεσε πως «δεν υπάρχει πουθενά λέξη που να το αναφέρει μέσα στο 3ο Μνημόνιο».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κακλαμάνης εμφανίστηκε καυστικός και ως προς το ζήτημα των εκλογών, καθώς, όπως ανέφερε, «272 σχολεία σε όλη την Ελλάδα παραμένουν κλειστά για τους μαθητές, θα ανοίξουν, όμως, την Κυριακή για τις εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης