Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Λαφαζάνης δεν θα έκανε κόμμα αν δεν ήταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Λαφαζάνης δεν θα έκανε κόμμα αν δεν ήταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ
Η έξοδος από τα μνημόνια είναι εφικτή μόνο με κοινωνική ιδιοκτησία του πλούτου
Οι τηλεμαχίες δεν καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα, διεμήνυσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας «ξινισμένη σούπα» χαρακτήρισε το debate του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Κουτσούμπας προειδοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψήφισαν και θα εφαρμόσουν «αντιλαϊκά μέτρα», ενώ σημείωσε ότι είναι δύσκολο να βάλουν μεταξύ τους διαχωριστικές γραμμές».
Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι ισοδύναμο μέτρο σημαίνει ότι «θα τα πάρουν από κάποιους άλλους εργαζομένους». «Ακόμα και για τα ισοδύναμα την τελευταία λέξη θα την έχουν οι δανειστές» συμπλήρωσε, ενώ σε ό,τι αφορά τις απαντήσεις των κ.κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη στο μεταξύ τους debate για το συγκεκριμένο ζήτημα, σχολίασε: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν ενδιαφέρονται για τα λαϊκά συμφέροντα, κατήγγειλε, ενώ παρατήρησε ότι είναι εφικτή στο μέλλον μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού.
Ερωτηθείς για την εκτίμησή του, σημείωσε ότι «βλέπει» μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον χαρακτήρισε «ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ».
«Δεν προτιμάμε ούτε το μεγαλύτερο ούτε το μικρότερο κακό», ανέφερε, ερωτηθείς αν προτιμάει μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ.
«Δεν είμαστε μάντεις ή προφήτες, απλά κάνουμε σωστή ανάλυση», εξήγησε ο κ. Κουτσούμπας και υποστήριξε ότι η έξοδος από τα μνημόνια είναι εφικτή μόνο με κοινωνική ιδιοκτησία του πλούτου.
Αναφερόμενος στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, υποστήριξε ότι δεν θα έκανε κόμμα αν ήταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης