Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλιβιζάτος: Το Ποτάμι δείχνει ότι δεν είναι μονόδρομος να επαναλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα

Αλιβιζάτος: Το Ποτάμι δείχνει ότι δεν είναι μονόδρομος να επαναλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα
Ο Λαφαζάνης είναι ότι πιο παλαιό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, σχολίασε ο κ. Αλιβιζάτος
Την πεποίθηση ότι η περίοδος που ζούμε επιβάλλει την εγρήγορση και για αυτό θα ήταν αντίφαση να κάθεται κανείς σπίτι του παρακολουθώντας από μακριά και σχολιάζοντας εξέφρασε ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ο κ. Αλιβιζάτος, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στην τελευταία, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, σχολίασε πως εντάχθηκε σε αυτό, καθώς το Ποτάμι ήταν το μόνο που του πρότεινε την είσοδο στην πολιτική ζωή «και αυτή η πρόταση δείχνει μία επιθυμία να φύγουμε λίγο από την πεπατημένη των συστημικών πολιτικών».
Παράλληλα, επεσήμανε πως «το Ποτάμι και με το λόγο που εκφέρει ο κ. Θεοδωράκης και με τις θέσεις που παίρνει σε διάφορα ζητήματα, αλλά και με τα πρόσωπα που προτείνει, θέλει να δείξει ότι δεν είναι μονόδρομος να επαναλαμβάνεται και να αυτο-ανανεώνεται το πολιτικό σύστημα έτσι όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια».
Αναφερθείς στο δίπολο παλαιό – καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου, ο κ. Αλιβιζάτος υποστήριξε πως «το δίλημμα είναι προφανές ότι υφίσταται αλλά δεν είναι καθόλου προφανές ότι είναι το ίδιο με το Δεξιά – Αριστερά».
«Παρακολουθώντας για παράδειγμα στο debate και ακούγοντας τον κ. Λαφαζάνη, είχα την εντύπωση ότι είναι ότι πιο παλαιό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε ο κ. Αλιβιζάτος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης