Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν – Ο λαός να πει τέλος στα ψεύτικα διλήμματα

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν – Ο λαός να πει τέλος στα ψεύτικα διλήμματα
Η Λαϊκή Ενότητα καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Την εκτίμηση ότι τελικά θα υπάρξει ο περίφημος Μεγάλος Συνασπισμός και ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τελικά θα συγκυβερνήσουν διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
«Θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής καθώς τα κόμματα – παρότι έχουν επιμέρους διαφορές - στηρίζονται σε κοινή βάση.
Υπάρχει  η πιθανότητα αρχικά να υπάρξει μια κυβέρνηση με τη συνεργασία μικρότερων κομμάτων και στη συνέχεια μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να μετασχηματιστεί σε κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.
Τότε θα προκύψει ο μεγάλος συνασπισμός και βλέπω επίσης πως μπορεί να αναζητηθεί πρόσωπο από το ένα ή το άλλο κόμμα που θα επιλεγεί ως πρωθυπουργός» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι «οι προγραμματικές δηλώσεις της νέα κυβέρνησης συνεργασίας θα είναι το μνημόνιο».
«Ο λαός να πει τέλος στα εκβιαστικά και ψεύτικα διλήμματα» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν γιατί υπάρχει και η δυναμική των γεγονότων.
Αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα, ο κ.Κουτσούμπας εξαπέλυσε μια ακόμα επίθεση, τονίζοντας ότι καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης