Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Εκλογές κάνανε αυτοί που δεν άντεξαν να στηρίξουν μία εθνική λύση - Τέλος στο πολιτικό άσυλο

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Εκλογές κάνανε αυτοί που δεν άντεξαν να στηρίξουν μία εθνική λύση - Τέλος στο πολιτικό άσυλο
Δήλωσε περήφανος για τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων
«Εκλογές κάνανε αυτοί που δεν άντεξαν να στηρίξουν μία εθνική λύση», ανέφερε απόψε από την Πάτρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, ζήτησε να μπει τέλος στο πολιτικό άσυλο για όλους τους πολιτικούς.
«Ο ελληνικός λαός αποφασίζει την Κυριακή, αν η Ελλάδα θα προχωρήσει πλέον με Έλληνες και Ελληνίδες από όλους τους πολιτικούς χώρους, που δεν εμπλέκονται στις λίστες, ή εάν ο ελληνικός λαός θα τους δώσει πολιτική ασυλία», ανέφερε και πρόσθεσε «εμείς λέμε εδώ από την Πάτρα, τέλος στο πολιτικό άσυλο, για όλους τους πολιτικούς».
O κ. Καμμένος κάνοντας αναφορά στο θέμα της λίστα Lagarde, υπογράμμισε πως «αυτή η εβδομάδα να είναι μια σημαντική εβδομάδα, που ο ελληνικός λαός οφείλει να μάθει την αλήθεια, διότι γύρισαν από το Παρίσι τέσσερις έντιμοι εισαγγελείς, που εξέτασαν τον Ερβέ Φαλσιανί».
Όπως είπε, «ο Ερβέ Φαλσιανί είπε ότι για πρώτη φορά οι ελληνικές Αρχές, οι ελληνικές κυβερνήσεις, ζητούν να πάρουν στοιχεία και επεξηγήσεις για τη λίστα Lagarde», προσθέτοντας πως «αυτό και μόνο θα έφτανε να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».
Σημείωσε ακόμη «αυτό σημαίνει ότι για πέντε ολόκληρα χρόνια εκείνοι που είχαν τη διαχείριση της εξουσίας, εκείνοι που θέλουν την οικουμενική, εκείνοι που θέλουν τη συγκυβέρνηση, θέλουν να γίνει μια κυβέρνηση συγκάλυψης, εκείνοι που είχαν διαπλακεί με τα συμφέροντα, θέλουν να συνεχιστεί η ιστορία της ομερτά».
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, θα είναι ασπίδα σε αυτούς τους έντιμους εισαγγελείς και κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει, να τους ενοχλήσει και να τους εκβιάσει», υπογράμμισε.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε «μαθαίνω ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από εν ενεργεία εισαγγελικούς λειτουργούς ή από πρώην υπουργούς», για να προσθέσει  
«να ξέρουν ότι όλα αυτά οφείλουν να τα πουν στον ελληνικό λαό μέσα σε αυτή την εβδομάδα, οφείλουν να πουν ποιοι πήγαν να τους πιέσουν και γιατί».
Κατά τον ίδιο, το άνοιγμα των λογαριασμών δεν έχει να κάνει μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία ενεπλάκησαν σε υποθέσεις δωροδοκίας, διότι όπως είπε «οι δρόμοι του χρήματος είναι αυτοί που θα οδηγήσουν στην αλήθεια, για να μάθει ο ελληνικός λαός το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, ποιοι πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας, ποιοι κέρδισαν από την πτώχευση».
Ακόμη, ο κ. Καμμένος σε ό,τι αφορά τη σταθερότητα της πολιτικής κατάστασης, αφού σημείωσε ότι ο τόπος δεν σηκώνει εκλογές, τόνισε «εκλογές κάνανε αυτοί που δεν άντεξαν να στηρίξουν μία εθνική λύση».
Μάλιστα, δήλωσε περήφανος για τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς «έχουν ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε καταδίκες ούτε διώξεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης