Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Προβλέπει κυβέρνηση ευρύτερου συνασπισμού μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και νέα αντιλαϊκά μέτρα

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Προβλέπει κυβέρνηση ευρύτερου συνασπισμού μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και νέα αντιλαϊκά μέτρα
Κάλεσε τους δυσαρεστημένους να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ
Κυβέρνηση ευρύτερου συνασπισμού ή μεγάλου συνασπισμού μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., περισσότερο σε βάθος χρόνου, προβλέπει για τις 21 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, υπάρχει αντικειμενική βάση γι' αυτή τη συνεργασία, που είναι το μνημόνιο, τα προαπαιτούμενα, η νέα δανειακή σύμβαση, η στήριξη και προώθηση όλων των προηγούμενων μνημονίων.
Αυτό πρέπει να σκεφτεί ο λαός μας, τόνισε και εκτίμησε ότι θα υπάρχουν και δεσμεύσεις με νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Ο κ. Κουτσούμπας απέφυγε να κάνει εκτίμηση για το πρώτο κόμμα, προσθέτοντας ότι αν και μένουν λιγότερες από 10 μέρες, εξακολουθεί να είναι μεγάλος ο πολιτικός χρόνος και υπογράμμισε ότι το ζήτημα είναι ποιος έχει την ιδιοκτησία του πλούτου.
Την πραγματική εξουσία την έχουν οι ιδιοκτήτες των μεγάλων εταιρειών, αυτοί δουλεύουν για το σύστημα και ενδιαφέρονται να προωθηθεί η πολιτική των κυβερνήσεων που είναι εξαρτημένη από την Ε.Ε., στην οποία έχουν ορκιστεί τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει και κυβερνούν, με αποτέλεσμα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Ο γενικός γραμματέας ανέπτυξε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ περί ανάγκης να κοινωνικοποιηθεί ο πλούτος και να βρεθεί ο λαός στην εξουσία, ακολουθώντας τον δρόμο της συλλογικής σύγκρουσης και ανατροπής.
Ο ίδιος τόνισε ότι αυτό θα επιτευχθεί όχι με επανάσταση, αλλά βάζοντας το λιθαράκι μέρα με τη μέρα, όπως και με τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης