Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Π. Λαφαζάνη – Εφικτή η αυτοδυναμία

Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Π. Λαφαζάνη – Εφικτή η αυτοδυναμία
«Μπορεί να υπάρξει μια προγραμματική σύγκληση με τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς ιδεολογικά βρίσκονται πάρα πολύ κοντά», υπογράμμισε ο κ. Βούτσης
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κ. Νίκος Βούτσης, σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό του ΣΚΑΙ.
Αναλυτικότερα, ο κ. Βούτσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη Λαϊκή Ενότητα, τονίζοντας πως «μπορεί να υπάρξει μια προγραμματική σύγκληση με τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς ιδεολογικά βρίσκονται πάρα πολύ κοντά».
Παράλληλα, υπογράμμισε πως η αυτοδυναμία είναι εφικτή, υπό την προϋπόθεση να υπάρξει συσπείρωση, ενώ απέρριψε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολώνει το κλίμα.
«Δεν υπήρχε περίπτωση ο κ. Καμμένος να δεχόταν εμάς ως υποβολείς», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά με το Μνημόνιο, ο κ. Βούτσης σχολίασε πως υπάρχουν περιθώρια παρεμβάσεων, καθώς και ότι «μπορεί κανείς να ασκήσει πολιτική μέσα στη συμφωνία».
Ειδικότερα για τη φορολογία τόνισε πως «το φορολογικό σύστημα πρέπει να μπει στο επίκεντρο της όποιας κυβερνητικής πολιτικής».
«Το κλειδί είναι η πολιτική διάθεση του κάθε κόμματος, οι διαχωριστικές γραμμές δεξιά και αριστερά δεν πρέπει να καταργούνται στη δημοκρατία», κατέληξε ο κ. Βούτσης, στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες.

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης