Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανατρεπτικά προεκλογικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας

Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανατρεπτικά προεκλογικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας
Η… άφιξη του Π. Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα
Η ομάδα της Infowar Productions βρίσκεται πίσω από τα τηλεοπτικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας
Η ομάδα της ευρυματικής και κατα πολλούς ανατρεπτικής σε... συνταγές επικοινωνίας εταιρείας αποτελείται από δημοσιογράφους, εικονολήπτες, ηχολήπτες, μοντέρ και φωτογράφους που έχουν εργαστεί σε αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης και πρακτορεία ειδήσεων όπως το CNN, το Al Jazeera, και ο Guardian.
Το 2011 η ομάδα έχει παραγάγει τα ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika, και Inc κατά του φασισμού τα οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Τα πέντε βασικά πρόσωπα της ομάδας είναι ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης, ο φωτογράφος Θάνος Τσάντας, ο μουσικός παραγωγός Ερμής Γρηγοριάδης και η κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Κατερίνα Κιτίδη.
Σε ότι αφορά τα επόμενα σποτ της ΛΑ.Ε., η… άφιξη του Π. Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα έχει τα στοιχεία του αιφνιδιασμού του ανταρτικού και την… συνείδησης, ενώ αυτό που θα πρωταγωνιστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προβληθεί το Σάββατο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται σε ένα… παγωτατζίδικο.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης