Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Κυβέρνηση με Τσίπρα πρωθυπουργό και εγγυητές τους ΑΝΕΛ - «Μεϊμαράκης τέλος» την επομένη των εκλογών

Καμμένος: Κυβέρνηση με Τσίπρα πρωθυπουργό και εγγυητές τους ΑΝΕΛ - «Μεϊμαράκης τέλος» την επομένη των εκλογών
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν, εάν ο λαός το θέλει, τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ
Το πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και αυτό θα γίνει τον Οκτώβριο, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
«Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία», σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αρκετές παραμέτρους σε αυτό το πρόγραμμα/συμφωνία, υποστήριξε ο τέως υπουργός Άμυνας.
Ειδικότερα για τους αγρότες, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι με το μητρώο θα ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί αγρότες και ποιοι όχι.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περιουσία του Δημοσίου, χωρίς να την εκποιήσουμε, για να καλύψουμε ανάγκες και να έχουμε έσοδα.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν, εάν ο λαός το θέλει, τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Ήταν μια συνεργασία που δεν ράγισε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι «την επομένη των εκλογών δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης στη ΝΔ».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δυνατό να κάνουμε κυβέρνηση ούτε με τον Βενιζέλο, ούτε με τον Γεωργιάδη ούτε με το Βορίδη».
Στη ΝΔ ο ένας μαχαιρώνει τον άλλο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος.
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποιες δημοκρατικές δυνάμεις στη ΝΔ που θα ήθελαν να συμπορευτούν με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδείξει ότι θέλει μια κυβέρνηση σταθερότητας με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ εγγυητές, σημείωσε.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι μεγαλύτεροι υβριστές του Καραμανλή έχουν βρεθεί στη ΝΔ, με το κόμμα να έχει μετατραπεί σε υπερασπιστή του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου. 
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι έχει τελειώσει και εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα είναι στη Βουλή.
Για τον Γ. Βαρουφάκη, ο Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει διαδραματίσει ένα σκοτεινό ρόλο στη διαπραγμάτευση. 
Πάντα απέφευγε ο κ.Βαρουφάκης να απαντήσει στο ερώτημα τι θα κάνουμε, αν φτάσουμε σε αδιέξοδο με τους Ευρωπαίους, τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία διάταξη που θα επιτρέψει τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Επίθεση στον ΣΚΑΪ
Από τα βέλη του Πάνου Καμμένου δεν γλίτωση ο ΣΚΑΪ και ειδικότερα ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Όταν η Ελένη Ιατρού από τον ΣΚΑΪ είπε στον κ. Καμμένο ότι δεν μπορεί να πείσει τους δικούς του βουλευτές και ανέφερε τον Ευγένιο Παπαδόπουλο ο οποίος όπως σημείωσε αρνήθηκε να είναι υποψήφιος.
"Γιατί είχαμε καμία απώλεια εμείς; Ακούτε πολύ συχνά τον κ. Μπάμπη μάλλον και δεν ακούτε την αλήθεια" απάντησε ο κ. Καμμένος. "
Αναφέρεστε σε έναν πολιτευτή, αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σας να βρείτε βουλευτή. Οι ΑΝΕΛ μπήκαμε 13 βουλευτές και βγήκαμε 13.
Δεν έφυγε κανείς. Αναφέρεστε σε έναν πολιτευτή που ήταν βουλευτής πριν από τρεις εκλογές και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις".
"Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια των μέσων που από την αρχή υπηρετούν το μνημόνιο. Κακά τα ψέματα το ΣΚΑΙ με τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου ευλογεί το μνημόνιο από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αυτή είναι η γραμμή του καναλιού, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να ανατρέψετε την αλήθεια" συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
"Η συμφωνία που θα οδηγήσει σε διαπραγματεύσεις μέχρι τον Οκτώβριο δυστυχώς ξέρω ότι χάλασε τα σχέδια των τραπεζιτών που υπηρετούσατε πιστά από τον ΣΚΑΙ...
Ο πολίτης ξέρει ποιος τον υπερασπίζεται και πάντως αυτός δεν είναι ο κ. Μπάμπης, o εκπρόσωπος των τραπεζών".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης