Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Αμήχανος ο Τσίπρας, πιο άνετος ο Μεϊμαράκης – Αποστειρωμένο το debate

Χατζηδάκης (ΝΔ): Αμήχανος ο Τσίπρας, πιο άνετος ο Μεϊμαράκης – Αποστειρωμένο το debate
Υπήρχε ο φόβος των κομμάτων πως εάν το debate ήταν ελεύθερο θα υπήρχαν μεγάλες εντάσεις τόνισε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση πως στο χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αμήχανος και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πιο άνετος στις ερωτήσεις για τα οικονομικά και τα κοινωνικά διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος πάντως παραδέχθηκε πως η τηλεοπτική αναμέτρηση ήταν αποστειρωμένη.
«Το debate ήταν αποστειρωμένο καθώς υπήρχε ο φόβος των κομμάτων και της διακομματικής επιτροπής πως εάν ήταν ελεύθερο θα υπήρχαν μεγάλες εντάσεις» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης.
Ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι δεν ξέρει πόσο κατανοητή έγινε από τους τηλεθεατές η κόντρα Καμμένου – Μεϊμαράκη σημειώνοντας πως δείχνει την αγωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το εάν θα είναι ή όχι στη νέα Βουλή.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε θεμιτό στην προεκλογική περίοδο να υπάρχουν κόντρες και εκατέρωθεν βολές σημειώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να υπάρχει πολιτική ωριμότητα να αποφεύγονται οι εντάσεις ώστε να προχωρήσει η χώρα.
Ο κ.Χατζηδάκης τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών μετεκλογικά λέγοντας ότι πρέπει να γίνει στροφή στην επιχειρηματικότητα για να γίνουν προσλήψεις και να αναπτυχθεί η οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης