Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (ΛΑ.Ε.): Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το Μνημόνιο καλοκαίρι και μετέτρεψε τη χώρα σε αποικία

Λεουτσάκος (ΛΑ.Ε.): Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το Μνημόνιο καλοκαίρι και μετέτρεψε τη χώρα σε αποικία
«Μέχρι τη μέρα που προκήρυξε τις εκλογές διέρρεε το Μαξίμου ότι θα έφερε πρόταση εμπιστοσύνης», ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος
«Μεταλλαγμένο κόμμα» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, κ. Στάθης Λεουτσάκος, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό του Alpha.
Στη συνέχεια, σχολίασε, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα μνημόνιο δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο ΣΥΡΙΖΑ με αντί-μνημόνιο».
Ειδικότερα, τόνισε πως «ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να περάσει το Μνημόνιο καλοκαίρι και μετέτρεψε τη χώρα σε αποικία», προσθέτοντας πως «ό,τι μέτρα ήθελαν να τα περάσουν, τα περνούσαν το καλοκαίρι με διαδικασίες fast track».
«Εμείς είχαμε ψηφίσει όχι στο μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα, δεν είχαμε εξουσιοδότηση να ψηφίσουμε κάτι άλλο, κρατήσαμε τη συνέπεια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, χαρακτήρισε «άλλοθι» του Αλέξη Τσίπρα για να πάει σε εκλογές χαρακτηρίζει τον ισχυρισμό ότι οι βουλευτές του κόμματός του έριξαν την κυβέρνηση.
«Μέχρι τη μέρα που προκήρυξε τις εκλογές διέρρεε το Μαξίμου ότι θα έφερε πρόταση εμπιστοσύνης η οποία θα έφερνε τη συζήτηση για το περιεχόμενο του μνημονίου», σημείωσε ο κ. Λεουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης