Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Να γίνει συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Ποτάμι για να προχωρήσει η χώρα

Θεοχάρης (Ποτάμι): Να γίνει συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Ποτάμι για να προχωρήσει η χώρα
Να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα γιατί θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε ο κ.Θεοχάρης
Την άποψη πως για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει θα πρέπει να γίνει ένας συνασπισμός των δύο μεγαλύτερων κομμάτων με Το Ποτάμι εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής με Το Ποτάμι, Χάρης Θεοχάρης.
«Για να μπορέσει να προχωρήσει η χώρα πρέπει να γίνει ένας συνασπισμός και με τα δύο μεγάλα κόμματα και με Το Ποτάμι για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα θετικό σοκ στην οικονομία.
Τότε οι επενδυτές θα καταλάβουν, ότι μπορούν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα, όταν θα υπάρχει συναίνεση» είπε μιλώντας στο ρ/σ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9”, ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος υποστήριξε ότι, για να γίνει αυτό, «δεν πρέπει να είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα γιατί θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση».
«Αν ο ελληνικός λαός γυρίσει προς τον φασισμό, τη γελοιότητα, τα παλιά κόμματα, την αποχή, θα είναι άξιος της μοίρας του και θα απογοητευθεί και πάλι και κάθε απογοήτευση δεν είναι μία ψυχολογική κατάσταση, αλλά σημαίνει μέτρα, κόστος, ανεργία, προβλήματα στην ελληνική οικογένεια» υποστήριξε ο κ.Θεοχάρης.
«Το διακύβευμα των εκλογών είναι μια κυβέρνηση με Το Ποτάμι ή μία κυβέρνηση χωρίς Το Ποτάμι, το οποίο θα απαιτήσει όλες οι επιλογές των προσώπων στον δημόσιο τομέα να είναι με αξιοκρατικά κριτήρια έτσι ώστε να μπουν άνθρωποι που δεν ελέγχονται από το κόμμα και άρα ο μόνος τρόπος να ελεγχθούν είναι να έχουν στόχους που θα πρέπει να επιτύχουν» είπε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος υποστήριξε πως «πρέπει να φτιάξουμε μια φορολογική διοίκηση που να φοβίζει τον κόσμο».
Όσον αφορά τα έσοδα ο κ.Θεοχάρης τόνισε ότι «υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξηθούν, αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με αυξήσεις φόρων, καθώς έχουμε φτάσει στα όρια με την αύξηση του ΦΠΑ και τους φόρους στους αγρότες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης