Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τα τηλεοπτικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας

Εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τα τηλεοπτικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται και η Αγλαΐα Κυρίτση
Κλειδώνουν σήμερα, το αργότερο έως τις 17:00, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα στελέχη του κόμματος να περιμένουν την απάντηση του Μανώλη Γλέζου για το αν επιθυμεί ή όχι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Όπως είναι γνωστό το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς αν και έχει δηλώσει ότι στηρίζει τη Λαϊκή Ενότητα έχει πάρει σαφείς αποστάσεις στο ζήτημα του εθνικού νομίσματος και της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή οικογένεια και την Ευρωζώνη.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται και η Αγλαΐα Κυρίτση.
Η γνωστή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις κινητοποιήσεις για το «μαύρο» της ΕΡΤ, βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν τη διάσπαση.
Στην περίπτωση πάντως που ο Μανώλης Γλέζος αρνηθεί να αποδεχτεί την πρώτη τιμητική θέση στο Επικρατείας, τα στελέχη της ΛΑ.Ε. έχουν αποφασίσει να βάλουν ένα πρόσωπο με υψηλή αναγνωρισιμότητα και ιδιαίτερα γνωστό για το καυστικό του χιούμορ που εδώ και χρόνια καταγράφεται στον ελληνικό Τύπο.
Πρόκειται για τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη.
Σε ότι αφορά την προεκλογική καμπάνια και τα σποτ εκτιμάται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση με τον Π. Λαφαζάνη που πάει στο Νομισματοκοπείο με το ταξί και ακολουθεί σήμερα νέο τηλεοπτικό σποτ με… τρολάρισμα στον εαυτό τους και πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κώστα Λαπαβίτσα.
Όσο για τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τη διαφημιστική καμπάνια του κόμματος του Π. Λαφαζάνη, οι επιτελείς λένε πως είναι μια έκπληξη, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι κάποια εταιρεία.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης