Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία ο Μεϊμαράκης, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση των υποβρυχίων

Καμμένος: Δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία ο Μεϊμαράκης, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση των υποβρυχίων
Ο Μεϊμαράκης πρέπει να προσκομίσει το έγγραφο που λέει ότι η υπόθεση των υποβρυχίων έχει μπει στο αρχείο ή να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα
(upd8)Δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία ο Μεϊμαράκης, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση των υποβρυχίων, διεμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας μάλιστα πως έχει στη διάθεσή του, έτοιμα προς κατάθεση, τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση των λεγομένων του.
Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, επί υπουργίας Μεϊμαράκη δόθηκαν 105 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια, ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος, τόνισε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.
Δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία ο κ. Μεϊμαράκης, καταγγέλλω τα στοιχεία εδώ στην ΕΡΤ, σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, για να τονίσει μάλιστα πως "Ο Μεϊμαράκης πρέπει να προσκομίσει το έγγραφο που λέει ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο ή να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα".
"Ζητήθηκε από τις 30/1/2015 η δικογραφία να πάει στη Βουλή, παρελήφθη από τον Ευ. Μεϊμαράκη.
Αυτή η δικογραφία ανεγνώσθη τον Μάρτιο στη Βουλή και στη συνέχεια μπήκε στο συρτάρι.
Η υπόθεση δεν είναι στο αρχείο", κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, για να επαναλάβει πως "ή αύριο να φέρει το χαρτί ο κ. Μεϊμαράκης, αλλιώς να αποχωρήσει.
Να εξεταστεί η δικογραφία, να διερευνηθεί η υπόθεση, εγώ αυτό λέω, δεν καταδικάζω κανέναν, έσπευσε να επισημάνει.

Oι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να γίνουν ήρωες...
Υπάρχει ένα μπλοκ του χθες, με τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε σε άλλο μέρος της συνέντευξής του ο κ. Καμμένος, για να διευκρινίσει πως "το τζουράσικ παρκ που είπα είχε χιουμοριστικό τόνο".
Εστιάζοντας στις δράσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος διεμήνυσε πως "αν δεν είχαμε το 62% του δημοψηφίσματος θα μας είχαν πατήσει κάτω.
Δοκιμάσαμε τα πάντα.
Πυροβολήσαμε τα πόδια μας όχι τη χώρα".
Οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να γίνουν ήρωες, μα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, να μπουν στο ταξί του Λαφαζάνη και να έχουν 20%, δεν δίστασε να σχολιάσει στη συνέχεια.

Φορολόγηση αγροτών
Η φορολογία των αγροτών δεν είναι απειλή, τόνισε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, για να διευκρινίσει πως θα φορολογηθούν οι μαϊμού αγρότες, οι μη αγρότες, εκείνοι που έπαιρναν τις επιδοτήσεις.
Η τεκμαρτή εργασία εκπίπτει από τη φορολόγηση, υπάρχει απόσβεση στο αγροτικό εισόδημα, εκπίπτουν τα υλικά που αγοράζει, εξήγησε στη συνέχεια.
Με το βιβλίο εσόδων - εξόδων οι αγρότες θα πληρώνουν αλλά και θα εισπράττουν ΦΠΑ, ανέφερε, για να προσθέσει πως "οι πραγματικοί αγρότες θα έχουν και κέρδος".

Δημοσκοπήσεις
"Το 2012 οι δημοσκοπήσεις μας έδιναν 3% και πήραμε 11%, στις εκλογές του Ιανουαρίου μας έδιναν 2,2% και τελικά φτάσαμε το 5%", ανέφερε στη συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει όσα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπαίνουν στη βουλή.
Στις δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις, πάντως, οι ΑΝΕΛ είναι πάνω από το όριο του 3%, έσπευσε να επισημάνει.
Αν δεν μας θέλει ο ελληνικός λαός, δεν θα μπούμε στη Βουλή, αλλά το σύστημα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μας αφήσει εκτός, κατήγγειλε επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης