Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Η χώρα πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο – Προτεκτοράτο η Ελλάδα και σκλάβοι οι Έλληνες

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Η χώρα πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο – Προτεκτοράτο η Ελλάδα και σκλάβοι οι Έλληνες
Η κυβέρνηση έπρεπε να έχει τεκμηριωμένο εναλλακτικό σχέδιο για να μην έχουν τη δυνατότητα οι πιστωτές να μας εκβιάσουν, σημείωσε
Με προτεκτοράτο χαρακτήρισε την Ελλάδα και τους Έλληνες σκλάβους ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, όπου παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του.
Ο κ. Λαφαζάνης επισήμανε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι κόμμα της δραχμής, αλλά ένα κόμμα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχέδιο, βασικός στόχος του οποίου είναι η κατάργηση της λιτότητας.
Όπως ανέφερε, το κόμμα του αντιτίθεται στο ξεπούλημα της χώρας, τη φορολεηλασία και την εθνική υποτέλεια, ενώ αρνήθηκε ότι μέχρι πρόσφατα συμπορευόταν με τις επιλογές της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η Αριστερή Πλατφόρμα είχε καταψηφίσει στα κομματικά όργανα την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τεράστιο λάθος το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν είχε προετοιματεί σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να υπήρχε ένα τεκμηριωμένο εναλλακτικό σχέδιο ώστε να μην φτάσουμε στο έσχατο σημείο και να δώσουμε στους δανειστές την ευκαιρία να μας εκβιάσουν.
Τέλος ανέφερε ότι την ώρα που μας συγκινεί όλους το δράμα των προσφύγων, δεν ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η ελληνική νεολαία έχει καταντήσει ουσιαστικά προσφυγική με χιλιάδες νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης