Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Πολύ ουσιαστική και γειωμένη στη σημερινή πραγματικότητα η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Πολύ ουσιαστική και γειωμένη στη σημερινή πραγματικότητα η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ
Η απερχόμενη κυβέρνηση έχει πρόγραμμα, ξέρει τα ανοιχτά θέματα της συμφωνίας που έχει υπογράψει τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης
Την θέση ότι η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ ήταν πολύ ουσιαστική και γειωμένη στην πραγματικότητα του Σεπτεμβρίου του 2015 διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
«Η ομιλία αυτή έδειξε ότι η απερχόμενη κυβέρνηση έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα, ξέρει τη συμφωνία που έχει υπογράψει και γνωρίζει ποια σημεία είναι ανοιχτά» τόνισε μιλώντας στο Mega ο κ.Σακελλαρίδης.
Όπως είπε, υπάρχει χώρος για παράλληλες δράσεις και μεταρρυθμίσεις στα οποία, όπως είπε, «και οι δανειστές και η τρόικα δεν θα έχουν πρόβλημα», αν και αναγνώρισε ότι η τρόικα θα κάνει έλεγχο αλλά πάνω σε σημεία που υπάρχουν μέσα στο κείμενο.
«Μέσα σε 7 μήνες έγιναν βασικά βήματα σε πολύ δύσκολες συνθήκες χρηματοπιστωτικής ασφυξίας και σκληρής διαπραγμάτευσης» τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης, αναφέροντας ότι μπήκαν μπροστά πυλώνες όπως η ανθρωπιστική κρίση και η προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας για να μπορέσει να πάρει ανάσα η ελληνική οικονομία και κοινωνία το επόμενο διάστημα.
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα και στο θέμα των συνεργασιών, ο κ.Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει την επόμενη μέρα «αυτό θα είναι συνάρτηση του εκλογικού αποτελέσματος και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι πολίτες».
Πάντως, αναγνώρισε ότι η χώρα δεν αντέχει άλλες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης