Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Την κυβέρνηση την έριξε ένα μέρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επέλεξε ο πρωθυπουργός

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Την κυβέρνηση την έριξε ένα μέρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επέλεξε ο πρωθυπουργός
"H Frontex δεν κάνει απολύτως τίποτα"
Συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πτώση κυβέρνησης επέκρινε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι γνώριζαν πως δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση για την χώρα.
Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως "η κυβέρνηση δεν έπεσε επειδή το επέλεξε ο πρωθυπουργός.
Την κυβέρνηση την έριξε ένα μέρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι γνώριζαν και λεπτομέρειες τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζε και ο ελληνικός λαός.
Και αναλαμβάνουν και την ευθύνη της πράξεώς τους, γιατί όταν δεν γνωρίζεις είναι πολύ πιο εύκολο να πεις ότι παίρνεις μία απόφαση με βάση τη συνέπεια ή το συναίσθημα.
Εκείνοι γνώριζαν τι έγινε εκείνη τη νύχτα".
Ανέφερε επίσης πως το κρίσιμο βράδυ της διαπραγμάτευσης το ερώτημα ήταν αν η Ελλάδα θα δεχόταν την πρόταση Σόιμπλε για έξοδο από την Ευρωζώνη και την Ευρώπη με αντάλλαγμα κάποιες δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρωπιστικής βοήθειας και την μετατροπή, της χώρας σε «φυλακή» μεταναστών και προσφύγων, προκειμένου να μην πάνε στο Βερολίνο, το Παρίσι και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Για το μεταναστευτικό, ξεκαθάρισε ότι «ούτε για αστείο» δεν συζητά την μεγαλύτερη συμμετοχή του στρατού στο θέμα της περιφρούρησης των θαλάσσιων συνόρων.
Όπως είπε, «αποτροπή από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων», σημαίνει εντολή να πυροβοληθούν και να πνιχτούν δίχρονα παιδιά.
Ακόμη, ανέφερε πως στο Αιγαίο οι βάρκες με τα παιδιά και τις γυναίκες έρχονται στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα συνοδευόμενες από την τουρκική ακτοφυλακή, πολλά στελέχη της οποίας «τα αρπάζουν».
Ο ίδιος, για την Frontex τόνισε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα, καθώς και ότι "η Frontex το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει αν κανένας Έλληνας λιμενικός φερθεί λίγο σκληρά απέναντι σε κάποιο μετανάστη, ενώ οι Έλληνες λιμενικοί δίνουν και την ψυχή τους για να σώσουν κόσμο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης