Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Είναι θέμα συμφωνίας και πατριωτισμού να υπάρξει μια ευρύτερη κυβέρνηση

Χρυσοχοΐδης: Είναι θέμα συμφωνίας και πατριωτισμού να υπάρξει μια ευρύτερη κυβέρνηση
Ένας και δύο είναι πάρα πολύ δύσκολο να κυβερνήσουν υποστήριξε ο κ. Χρυσοχοΐδης
Την θέση ότι είναι θέμα συμφωνίας και πατριωτισμού να σχηματιστεί μια όσο το δυνατόν ευρεία κυβέρνηση διατύπωσε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Μ. Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας ότι «ένας και δύο είναι πάρα πολύ δύσκολο να κυβερνήσουν».
Ερωτηθείς για το ποια κυβέρνηση θα ήθελε να έχει η Ελλάδα μετά τις εκλογές ο κ Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι αυτό το ερώτημα τίθεται στο στόμα όλων των Ελλήνων.
«Με την έννοια ότι δεν συζητούμε αυτή την προεκλογική περίοδο ποιες πολιτικές θα εφαρμόσουμε, αλλά ποιος θα τις εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά, πιο αποφασιστικά και πιο δίκαια.
Κατ’ αυτή την έννοια πιστεύω ότι χρειάζεται μία κυβέρνηση η οποία θα είναι αποφασιστική, θα πάρει αποφάσεις, η έλλειψη αποφάσεων μας έχει οδηγήσει πολλά χρόνια σε μεγάλα προβλήματα.
Μια κυβέρνηση η οποία θα προσπαθήσει πολύ γρήγορα να φέρει στην Ελλάδα επενδύσεις, άρα και δουλειές.
Και επίσης μία κυβέρνηση η οποία θα εφαρμόσει με έναν τρόπο δίκαιο όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα που έχουμε μπροστά μας γιατί έχουμε πάρα πολύ υψηλή φορολογία στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν χρειάζεται μία κυβέρνηση με αυτά τα χαρακτηριστικά η οποία θα αποτελείται απ’ όσο γίνεται περισσότερα κόμματα» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
«Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν ταιριάζουν με τις απόψεις πολλών, τις ιδέες, την ιδεολογία πολλών κομμάτων, οι πολιτικές όμως που είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο και η χώρα συνολικά είναι ζήτημα μιας συμφωνίας.
Αν θα συμφωνήσουν ή όχι.
Είναι δύσκολο να συμφωνήσουν, αλλά εγώ δεν πιστεύω πια ότι υπάρχουν, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε το πλαίσιο το ευρωπαϊκό και την πορεία της χώρας τα επόμενα 3 χρόνια, σημαντικές διαφορές που αποκλίνουν των στρατηγικών ανάμεσα στα κόμματα.
Άρα λοιπόν είναι θέμα συμφωνίας και θέμα πατριωτισμού να υπάρξει μία κυβέρνηση όσο το δυνατόν ευρύτερη.
Γιατί ένας και δύο είναι πάρα πολύ δύσκολο να κυβερνήσουν» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
«Πιστεύω ότι αν είμαστε ενωμένοι σας διαβεβαιώνω, κατά τη δική μου άποψη παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια τα πράγματα, σε έναν χρόνο μπορούμε να έχουμε μία Ελλάδα πολύ καλύτερη» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης