Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ο Λαφαζάνης γνώριζε ότι αν καθυστερούσαν οι διαπραγματεύσεις, θα πηγαίναμε σε δελτίο στα καύσιμα

Σκουρλέτης: Ο Λαφαζάνης γνώριζε ότι αν καθυστερούσαν οι διαπραγματεύσεις, θα πηγαίναμε σε δελτίο στα καύσιμα
Στρατηγικές παρωχημένων αγκυλώσεων οι απόψεις Λαφαζάνη και όσων αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Την θέση ότι ο Λαφαζάνης γνώριζε ότι εάν καθυστερούσαν για μια εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις, τότε θα πηγαίναμε σε δελτίο στα καύσιμα και θα υπήρχε πρόβλημα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών διατύπωσε ο πρώην υπουργός Π. Σκουρλέτης.
«Αν είχαμε κάνει αυτό που μας πρότεινε ο Λαφαζάνης, τότε αυτό που λέμε «πρώτη φορά αριστερά» θα είχε ταυτιστεί με χώρα μετά την κατοχή» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σκουρλέτης.
«Τα γνωρίζει αυτά ο Παναγιώτης.
Αν πηγαίναμε ακόμη μια βδομάδα παραπέρα τη διαπραγμάτευση, τότε θα πηγαίναμε σε δελτίο στα καύσιμα, γνωρίζει επίσης ότι θα υπήρχε πρόβλημα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος χαρακτήρισε τις απόψεις του κ. Λαφαζάνη και όσων αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ ως στρατηγικές παρωχημένων αγκυλώσεων.
Ερωτηθείς για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ο κ.Σκουρλέτης απέδωσε την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στη χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του, αναφέροντας πως δεν υπάρχει μετακίνηση ψηφοφόρων.
Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ παραδέχθηκε πως η νέα συμφωνία είναι σκληρή αλλά τόνισε πως το κόμμα του θα παρουσιάσει ένα παράλληλο πρόγραμμα που συγκροτείται στη λογική ισοδύναμων μέτρων και  θα ανοίγει νέα πεδία που δεν προβλέπει το μνημόνιο.
Επιπλέον, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε πως για πρώτη φορά έχουμε μια μνημονιακή συμφωνία που δεν μειώνει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης