Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Θα πετύχουμε καθαρή νίκη στις εκλογές – Θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση στην χώρα

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Θα πετύχουμε καθαρή νίκη στις εκλογές – Θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση στην χώρα
Η μικρή συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ο κ.Παππάς
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει μια καθαρή νίκη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και ότι την επομένη η χώρα θα διαθέτει μια σταθερή κυβέρνηση διατύπωσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παππάς παραδέχθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρή συσπείρωση, η οποία όπως είπε θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ τόνισε ότι παρά τη διάσπαση του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική.
Ο κ.Παππάς υπερασπίστηκε τη διαπραγμάτευση της προηγούμενης κυβέρνησης  λέγοντας  πως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ιδεολογικό του στίγμα στη διαπραγμάτευση, επιτέθηκε στη  ΝΔ λέγοντας πως θα ακολουθήσει νεοφιλελεύθερη πολιτική  ξεπουλώντας την Ελλάδα ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε ως ένα βαθμό το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην ΕΡΤ και στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ερωτηθείς για το κόμμα Λαφαζάνη, ο κ.Παππάς δήλωσε ότι  υπάρχουν μικρές διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ άφησε να  εννοηθεί πως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους δεν προέβαλε καμία διαφωνία.
Για την επόμενη μέρα των εκλογών ο Νίκος Παππάς εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρκετά ισχυρός με καθαρή εντολή ενώ είπε πως ήταν παραγωγική η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών ο κ.Παππάς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δώσει ευκαιρία στο παλιό πολιτικό προσωπικό να ξεπλύνει τις αμαρτίες του δια της συνεργασίας και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι γαντζωμένος στην καρέκλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης