Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Η ΝΔ ασφαλώς μπορεί να συνεργαστεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Χατζηδάκης: Η ΝΔ ασφαλώς μπορεί να συνεργαστεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές
«Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται όλο και περισσότερο ο Πινόκιο της πολιτικής ζωής», ανέφερε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης
«Η ΝΔ ασφαλώς μπορεί να συνεργαστεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές», ανέφερε εκπλήσσοντας ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha.
Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, διατύπωσε την εκτίμηση ότι μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, «θα ήταν ένα μήνυμα και προς τα έξω, ότι το παλεύουμε!».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «πρέπει να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας όπως γίνεται και σε άλλες λιγότερο προβληματικές χώρες», ενώ έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία.
«Δεν είναι δυνατόν η Γερμανία να έχει κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού και εμείς να έχουμε έναν εμφύλιο πετροπόλεμο», επεξήγησε ο κ. Χατζηδάκης.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία «δεν είναι το κόμμα των αλάθητων», όμως έχει συμβάλλει λιγότερο από τους άλλους στον λαϊκισμό.
Ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «η ΝΔ πήρε την οικονομία από ύφεση 7% και την παρέδωσε με ανάπτυξη 1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μας γύρισε σε ύφεση 2%». 
Επιπροσθέτως, σε ξεχωριστή συνέντευξή του, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ολοένα και περισσότερο ο Πινόκιο της πολιτικής ζωής».
Τον Ιανουάριο ο κόσμος συνέκρινε τα δικά μας πεπραγμένα με το ροζ συννεφάκι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα θα κριθούν και τα δικά τους πεπραγμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κατέληξε, δε, επαναλαμβάνοντας πως «σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε ούτε θαυματοποιοί ούτε τέλειοι».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης