Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα βρίσκομαι στις εκλογικές λίστες του

Κουβέλης: Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα βρίσκομαι στις εκλογικές λίστες του
Πιστεύω ότι ο τόπος χρειάζεται μια λύση, που πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική, υποστήριξε ο κ. Φώτης Κουβέλης 
Το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης, αν και επαναδιατύπωσε τη στήριξή του στο κόμμα.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», τόνισε ότι δεν θα βρίσκεται σε καμία εκλογική λίστα, υπογραμμίζοντας πως «όταν λέω κάτι, το εννοώ».
Στη συνέχεια επεσήμανε πως «σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή δεν έβαλα ποτέ το προσωπικό, πάνω από το συλλογικό.
Δεν το έπραξα ακόμη κι όταν «φούντωνε» η ιστορία για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ξέρετε, πολλούς συνέλληνες να έχουν αρνηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Προφανώς όχι», για να καταλήξει υπογραμμίζοντας πως «με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω και τη σημερινή κατάσταση».
Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως ουδέποτε είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και η επιλογή του να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις επιφυλάξεις του, τις αντιθέσεις του, τις αντιρρήσεις του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ακριβής πολιτική του στάση απέναντι στα πράγματα.
«Γιατί εκείνο που πιστεύω, είναι ότι ο τόπος χρειάζεται μια λύση, που πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αυτά τα οποία σας λέω, είναι χωρίς κανέναν υπολογισμό και χωρίς κανένα, για να χρησιμοποιήσω μια τρέχουσα έκφραση, αντάλλαγμα. Δεν θα με δείτε πουθενά», κατέληξε ο κ. Κουβέλης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης