Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν αντέχει ο Τσίπρας – Θέλει να χάσει, να δραπετεύσει από τις ευθύνες του

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν αντέχει ο Τσίπρας – Θέλει να χάσει, να δραπετεύσει από τις ευθύνες του
Η υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει καυτά ζητήματα υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αντέχει και θέλει να χάσει τις εκλογές του Σεπτεμβρίου για να δραπετεύσει από τις ευθύνες του διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Πέρα από την επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η κα.Μπακογιάννη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υπογράμμισε πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει καυτά ζητήματα, όπως αυτό του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και το θέμα των κενών στα σχολεία.
Η κα.Μπακογιάννη πρότεινε στον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών να καλέσει τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων για να βρεθεί μια λύση με τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και να μη μπει η παιδεία σε περιπέτειες.
Όσον αφορά το μείζον ζήτημα της μετανάστευσης, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση η αλληλεγγύη.
«Η μόνη που μίλησε περί αναστολής της συνθήκης του Δουβλίνου 2 είναι η Γερμανία.
Όλοι οι υπόλοιποι κάνουν τις πάπιες», τόνισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία υπογράμμισε πως το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι διττό.
«Από τη μια η απόλυτη ανικανότητα της ελληνικής πλευράς να δημιουργήσει δομή διαχείρισης της κρίσης και να χρηματοδοτηθεί η δομή από την Ευρώπη, και από την άλλη η στάση της Ευρώπης απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να το διαχειριστεί η Ελλάδα, η Ιταλία και η Κύπρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης