Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Σε 7 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε θυσίες 5 ετών – Τραγικοί οι μήνες της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου

Βενιζέλος: Σε 7 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε θυσίες 5 ετών – Τραγικοί οι μήνες της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου
Έχουμε υποστεί τεράστια οικονομική βλάβη αλλά υπάρχει περιθώριο για την εθνική υπέρβαση, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
«Προεκλογικά έλεγα ότι μέσα σε 5 μέρες μπορούν να καταστραφούν θυσίες 5 ετών και ο ΣΥΡΙΖΑ το κατέφερε μέσα σε 7 μήνες», ανέφερε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha.
Ο κ. Βενιζέλος καταφέρθηκε ενάντια του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον, ότι δεν παραδέχεται πως «ναι, έκανε λάθος», αλλά αντίθετα εμφανίζεται ως νεομνημονιακός και κρυπτοαντιμνημονιακός.
«Έχει κρυφτεί η ευθύνη του κ. Τσίπρα πίσω από την υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως το Μνημόνιο από μόνο του δεν αρκεί, αλλά «χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».
Ωστόσο, τόνισε ότι «το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξίσου επικίνδυνο και απατηλό με το παράλληλο νόμισμα».
Ο κ. Βενιζέλος διατύπωσε την εκτίμηση ότι πρέπει στην επόμενη κυβέρνηση να συνυπάρξουν και ο ΣYΡΙΖΑ και η ΝΔ και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, καθώς η χώρα τους θέλει όλους, ενώ κατέστησε σαφές πως «δεν έχουμε το περιθώριο διπλών εκλογών».
«Έχουμε υποστεί τεράστια οικονομική βλάβη αλλά υπάρχει περιθώριο για την εθνική υπέρβαση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε πως «οι 7 μήνες Τσίπρα – Καμμένου ήταν τραγικοί για τη χώρα».
Ερωτηθείς σχετικά, υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι καταλύτης και εγγυητής για αυτό που έχει ανάγκη η χώρα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της κα Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας πως ήταν επιβάρυνση για το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, ενώ με νόημα πρόσθεσε πως ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης