Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μολυβιάτης (υπ. Εξωτερικών): Στόχος η επιτυχημένη διαχείριση των υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών

Μολυβιάτης (υπ. Εξωτερικών): Στόχος η επιτυχημένη διαχείριση των υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών
Έκκληση σε όσους συμμετέχουν στο δημόσιο πολιτικό βίο να συμμετέχουν με ορθό λόγο και νηφαλιότητα έκανε ο απερχόμενο υπουργός, κ. Νίκος Κοτζιάς
Στόχος του νέου, υπηρεσιακού Εξωτερικών είναι η επιτυχημένη διαχείριση των υποθέσεων του υπουργείου, όπως διαφάνηκε και από τις δηλώσεις του κ. Πέτρου Μολυβιάτη, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.
Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι θα προσπαθήσει να διαχειριστεί με επιτυχία τις υποθέσεις του υπουργείου Εξωτερικώ, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως το έργο ενός υπηρεσιακού υπουργού είναι δεδομένο εκ των πραγμάτων.
«Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να προωθήσω τα συμφέροντα και τις πάγιες θέσεις της χώρας μας, και βεβαίως, να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα οποιαδήποτε απειλή τυχόν προκύψει», τόνισε, παράλληλα, ο κ. Μολυβιάτης.
Στο πλαίσιο της τελετής, ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που παραδίδει το υπουργείο στον κ. Μολυβιάτη, έναν άνθρωπο, όπως εξήγησε, «με μεγάλη πείρα, πατριώτη και υπεύθυνο πρόσωπο που το γνωρίζει όλη η χώρα».
Τέλος, ο κ. Κοτζιάς διατύπωσε την ευχή του «τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όλοι όσοι συμμετέχουν στον δημόσιο πολιτικό βίο να συμμετάσχουν με ορθό λόγο, με προσοχή, με νηφαλιότητα, με τρόπο που να προασπίζουμε και τη χώρα και τους θεσμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης