Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Πήραν τα αριστερά συνθήματα και τα ξεπουπούλιασαν – Να μην παγιδευτεί ξανά ο λαός

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Πήραν τα αριστερά συνθήματα και τα ξεπουπούλιασαν – Να μην παγιδευτεί ξανά ο λαός
Θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας από τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Δριμεία επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς ότι «πήραν τα αριστερά συνθήματα και τα ξεπουπούλιασαν» εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος έβαλε και κατά της Λαϊκής Ενότητας, επισημαίνοντας ότι έχει τεράστιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν σήμερα, μια και «έβαλαν πλάτη σε αυτό που σήμερα δήθεν καταγγέλλουν».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Λαϊκή Ενότητα είναι συνυπεύθυνοι για τα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία έφερε το τρίτο μνημόνιο» τόνισε ο κ.Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας το μνημόνιο «δυσβάσταχτο» και «παγίδα».
Ο γ.γ. του ΚΚΕ διεμήνυσε πως «ο λαός δεν πρέπει να παγιδευτεί ξανά από εκείνους που χρησιμοποιούν τα συνθήματα της Αριστεράς», τονίζοντας ότι «η ουσία είναι ποιος έχει την ιδιοκτησία την καπιταλιστική, τον πλούτο και τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής».
«Αν δεν στρέφεσαι ενάντια σε αυτούς είναι ψευδεπίγραφο το ερώτημα ευρώ ή δραχμή», είπε ο κ. Κουτσούμπας και κάλεσε τον λαό να τους καταλογίσει ότι είναι συνυπεύθυνοι.
Ο γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, εξηγώντας πως αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα στο δρόμο προς τις κάλπες αφού δεν μπορούσε με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση της Βουλής να γίνουν τέτοιου είδους συγκλίσεις.
«Τα δοκίμασες, τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε τον δρόμο της ανατροπής», υπογράμμισε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης